YEŞİL SAHALARDA VEFAT EDENLER!.

9.14.2009



Yeşil sahada gencecik futbolcuların sakatlanıp acı çektiğini görmek zaten hepimizi üzer.Ancak bir futbolcuyu yeşil sahada kaybetmek garip ve bir o kadarda üzücü bir durum değil midir?Bu anlar asla unutulmayan anlardır.İşte sizler için o anlardan bazılarını derledik...

Stefan Vrabioru
1999 Temmuz: Rumen Astra Ploiesti'de oynayan Stefan Vrabioru, rakip oyuncuyla çarpışıp kalp krizinden öldü.


Catalin Haldan
2000 Ekim: Dinamo Bükreş'te forma giyen Catalin Haldan, hazırlık maçında öldü.



Vivien Foe
2003 Haziran: Marc Vivien Foe (Kamerunlu/Manchester City futbolcusu) FIFA 2003 Konfederasyon Kupası'nda sahada yığılarak hayatını kaybetti.


Miklos Feher
2004 Şubat: Miklos Feher (Macar/Benfica futbolcusu): 3 Şubat'ta Portekiz Ligi'nde uzatma anları oynanan Banfica-Academica maçınında kalbi durarak yere yığıldı.


Cristiano Junior
2004 Aralık: Cristiano Junior (Brezilya/Hindistan takımı Dempo'da oynuyordu): 24 yaşındaki Junior, Federasyon Kupası maçında ikinci golünün sevincini yaşarken sahada yere yığıldı.


Antonio Puerta
2007 Ağustos:Sevilla-Getafe maçının 31. dakikasında yerde kalmış ve bilincini kaybetmiştir. Hastanede geçirdiği 48 saatlik yaşam mücadelesine yenik düştü.


Kamboçya felaketi
2008 Temmuz:Kamboçya'nın başkenti Phnom Penh kentinden bir futbol trajedisi yaşandı. Yıldırım yeşil sahayı can pazarına çevirdi.Maç oynandığı anda yıldırımın çarpması sonucu üç futbolcu yaşamını yitirirken, dört futbolcu da yaralandı.


Dani Jarque 2009 Ağustos: (Espanyol/İspanya) 26 yaşındaki genç kaptan akşam antremanı sonrasında hayatını kaybetti.

0 yorum: